Loading Requestor...
Requestor 4.5
Lukas Vyslouzil 03/18/2020 · 111 ·

Export detailu uživatele

Administrátor může v detailu uživatel využít novou funkci pro export evidovaných údajů o uživateli do PDF nebo strojově čitelného formátu CSV. Funkci můžete využít pro naplnění požadavku GDPR, kdy evidovaný subjekt má právo na přístup k osobním údajům, které o něm Requestor evidujete.

Anonymizace uživatele

Pokud je administrátor požádán o vymazání osobních údajů uživatele, které jsou v Requestoru evidovány, může využít novou funkci Anonymizovat. Anonymizace je dostupná v detailu uživatele a naplňuje GDPR požadavek “Právo na výmaz/právo být zapomenut”. Po spuštění anonymizace následuje nahrazení všech evidovaných osobních údajů náhodnými znaky. Operace je nevratná!

Nastavení email adresy na službě

V nastavení služby (Detail služby / Možnosti / Emailové adresy pro odpověď emailem)  je nově možné určit, jaké email adresy je možné využít pro komunikaci se zadavatelem požadavku. Je možné volit i aliasy, které jsou vedeny u email schránek. Pomocí funkcionality tak můžete omezit přístup operátorů z dané služby k email schránkám, které jsou v aplikaci evidovány.

Jednotné přihlášení (SSO) pomocí JWT (JSON Web Token)

Jednotné přihlášení je mechanismus, který vám umožní ověřit uživatele ve vašich systémech a následně informovat Requestor, že uživatel byl ověřen. Pokud využijete jednotné přihlášení pomocí JWT, uživatel je automaticky ověřen u poskytovatele identity. Uživatel má potom přístup k Requestoru, aniž by byl vyzván k zadání přihlašovacích údajů.

Všechna potřebná nastavení pro SSO najdou administrátoři v sekci Security v administraci Requestoru. (Administrace / Security / Single sign-On (SSO))

Hromadné mazání a export do CSV spokojenosti.

Výpis hodnocení spokojenosti byl rozšířen o hromadné mazání vybraných hodnocení a možnost exportu do CSV.

Interní skupiny + API

Vylepšené ovládání administrace interních skupin + rozšíření Requestoru API od podporu inteních skupin (správa skupin a správa uživatelů ve skupinách).

Vylepšení modulu Výkazy

Modul Výkazy byl vylepšen o následující funkcionalitu:

  • Činnost byla rozšířena o možnost uvést výchozí čas (dobu trvání).
  • Je možné nastavit, která činnost je výchozí při zápisu časového záznamu.
  • Výpis činnosti v administrace rozšířen o sloupeček Fakturace.
  • Pokud je v novém časovém záznamu vložená hodnota Trvání, je začátek časového záznamu automaticky spočítaný do minulosti.
  • U časových záznamů, které jsou uvedeny v tiketu, je zobrazena ikona , která informuje zda je záznam určený k fakturaci nebo byl fakturován.
  • Hromadná akce Fakturace rozšířena o podporu datumu a čísla dokladu.
  • Filtrování časových záznamů bylo rozšířeno o Období fakturace.

Tiskové šablony v modulu Výkazy

Pomocí nové funkcionality je možné vytvořit vlastní tiskové sestavy pro libovolné výstupy. Tiskové šablony umožňují vytvořit vlastní vzhled v podobě vlastní hlavičky, patičky a s možností vybrat pole z časových záznamů, která se budou ve tisknout. Všechny výstupy je možné také pohodlně ukládat do PDF.

Chat

Velikost box, do kterého píšou operátoři své odpovědi, se nyní automaticky přizpůsobí délce textu.