Loading Requestor...
Requestor 4.7
Lukas Vyslouzil 03/18/2020 · 121 ·

 

Nový vzhled interního portálu

Zcela nová verze Interního Portálu přináší nový vzhled, podporu skupin, tvorbu více portálů, vyhledávání, jazykové lokalizace portálu, oblíbené položky, vlastní HTML prvky a další novinky.

 

Integrace s AD pro snadnější práci se skupinami

Integrace s Active Directory (AD) umožňuje nyní přímo v Requestoru pracovat s Active Directory skupinami. Nově již není nutné vytvářet v Requestoru skupiny pro AD uživatele, ale převzít pro správu skupiny (včetně uživatelů), které jsou vytvořeny přímo v prostředí AD.

 

Podpora fronty k odeslání při odesílání WebHooks

Odesílání WebHooks bylo vylepšeno o podporu fronty k odeslání. Pokud nastává chyba při zpracování WebHook,  Requestor se pokouší posílat požadavky opakovaně v pravidelných intervalech znovu. Aktuální stav WebHook fronty je možné si zobrazit v Administrace / Automatizace / Webhook fronta.

 

SMTP fronta pro e-maily k odeslání

Nově je možné zobrazit is aktuální stav e-mailů, které čekají odeslání. E-maily, čekající na odeslání jsou zobrazeny v Administrace / Nastavení e-mailů / SMTP server / Fronta. V případě, že se e-mail nedaří odeslat, je možné zobrazit si chybovou hlášku a e-mail z fronty odstranit.

 

Vylepšení e-mailové komunikace a obrana proti útoku

Nově jsme zavedli velmi účinnou detekci a automatickou opravu nevalidních e-mailů. Odstranili jsme možný škodlivý kód a přidali obranu proti úmyslnému útoku javascriptem nebo css hijacking. Změnou prošla také práce s obrázky, kterou jsme optimalizovali pro práci s obrázky ve vysokém rozlišení.

 

Jednotné přihlášení pomocí SAML

Requestor můžete nakonfigurovat tak, aby poskytoval uživatelům jednotné přihlášení pomocí SAML (SAML je mechanismus používaný pro komunikaci identit mezi dvěma webovými aplikacemi). Kompletní konfigurace je dostupná v Administrace / Security / Single sign-On (SSO) / SAML.

 

Opravy:

  • Opraveno chybné zobrazení vestavěného obrázku z přeposlání/odpovědi na e-mail a ve sloučeném požadavku
  • Opět je možné upravit cenu pro Společnost v modulu Výkazy
  • Opraveny chybné součty v modulu Výkazy
  • Opraveno chybné zobrazení týdnů v modulu Reporty